Kupljene izdelke lahko zaradi kakršnega koli razloga vrnete v 15 dneh od prevzema. Izdelki morajo biti v originalni embalaži, nerabljeni, nepoškodovani in v nespremenjeni količini. Pravico do vračila imate tudi v primeru, da so izdelki uničeni, pokvarjeni, izgubljeni ali se je njihova količina zmanjšala brez vaše krivde. Razloga za vračilo vam ni potrebno navesti, bomo pa veseli vsake povratne informacije, ki nam bo omogočila naše izdelke in storitve izboljšati. Za točen postopek vračila si oglejte Splošne pogoje poslovanja in politiko zasebnosti.

Menjava in vračila blaga

Vam je jakna prevelika? Ste izbrali napačno barvo čelade ali pa se zvonec ne ujema z barvo vašega kolesa? Iz kakršnegakoli razloga lahko kupljen artikel vrnete ali zamenjate.

Postopek je sledeč

  • v roku 14 dni od prejema izdelka nam morate sporočiti, da boste izdelek vrnili;
  • nato pa morate izdelek najkasneje v roku 30 dni od vašega sporočila izdelek dejansko vrniti.

Pomembno

Izdelke morate vrniti nepoškodovane, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini. Ni vam potrebno navajati razloga za vračilo, bomo pa veseli vsake povratne informacije, ki nam bo pomagala izboljšati naše storitve.

Naslov

Izdelek nam lahko pošljete na naslov AV Šport d.o.o., Tbilisijska 59, 1000 Ljubljana, Slovenija, pri tem da strošek vračila poravnate vi. Izdelek nam lahko dostavite tudi osebno na isti naslov, ob delavnikih med 9:00 in 15:00 uro.

Za ustrezno vrnjeni izdelek vam bomo vrnili vplačano kupnino na vaš transakcijski račun. Morebitne koriščene promocijske kode in drugi popusti se ne vračajo.

Zamenjava

Seveda lahko izdelke tudi zamenjate. Postopek je podoben, neustrezen izdelek nam pošljete nazaj in poslali vam bomo drugega. Stroške pošiljanja pri vračanju in stroške pošiljanja novega izdelka krijete sami. Za zamenjavo nam pišite na info@alio.si.